Information inför 2014

Från och med den 1 januari 2014 har styrelsen tecknat ett nytt avtal för fastighets- och trädgårdsskötsel med Aktis förvaltning.

Vi har därmed inte längre tillgång till BNT:s tjänster och tackar BNT för den här tiden.

Felanmälan görs fortfarande till telefonnummer: 08-500 304 89 där, under kontorstid, vår nya fastighetsskötare Ingemar Hammargård försöker svara personligen. Lämna annars ett meddelande på telefonsvararen. Tänk på att lämna fullständig information på telefonsvararen så att Ingemar kan återkomma till Er i ärendet.

Jourtelefon (endast vid akuta situationer): 08-695 00 00. OBS, Vid felaktig anmälan till jourtelefonen får den boende själv stå för utryckningskostnaden! Innan du ringer jourtelefonen vänligen kontakta någon i styrelsen.

 

Vi vill också passa på, i detta brev, att meddela att månadsavgifterna för år 2014 förblir oförändrade mot år 2013.

 

Vi i styrelsen önskar Er alla ett Gott Nytt År!

Det här inlägget postades i Brflillgården. Bokmärk permalänken.