Information från styrelsen

Injustering av värmen
Ett flertal boende har kontaktat styrelsen och felanmälan för att meddela att de har, eller har haft, kallt i sina lägenheter. Stegen mot ett varmare boende har varit flera, tätningen av fönster var en av dem.
I början av februari kommer en injustering av värmen att ske, detta är det sista steget mot ett varmare, och jämnare, inomhusklimat. Driftec, företaget som kommer att hålla i injusteringen, kommer att annonsera i porten när det är dags i just Din port.
För att allt ska bli korrekt från början är det av största vikt att de boende låter hantverkarna in för att utföra injusteringen.

Nya parkeringstillstånd
De nya parkeringstillstånden för 2016 är beställda och på väg. De kommer att delas ut i era brevlådor så snart de kommit. De nuvarande tillstånden gäller fram till sista januari i år.
Om ni vid något tillfälle skulle få en parkeringsbot som ni anser vara obefogad, var vänlig hör av dig till ordförande Anna Pettersson, som har möjlighet att avskriva felaktig bot.

Cyklar, barnvagnar och pulkor…
… får ej stå i trapphusen! Detta på grund av att trapphusen är vår enda utrymningsväg vid fara, exempelvis brand. Det finns förvaringsrum för både barnvagnar och cyklar, även pulkor får stå i dessa rum. Tänk också på att dörrmattor inte heller är tillåtna i trapphusen.

 

God fortsättning på vårt nya år, 2016!
Hälsar
Styrelsen

Det här inlägget postades i Brflillgården. Bokmärk permalänken.